En dan komt de dag…

Picture 35….dat je hoort dat je lesgeven mag! Om maar eens even met de deur in huis te vallen.

Jahaaa, u leest het goed: lesgeven. Ik. In Eventmanagement aan Hogeschool Tio, vestiging Amsterdam. Twee dagen in de week, naast de lopende en nog startende MK5060 klussen. Want het is juist die combinatie die zo gaaf is. Of beter: gaat worden.

Hoe het zo is gekomen? Ik zag de advertentie voorbij komen en dacht: “verroest, dat is leuk. Dat is gaaf! Dat biedt hele nieuwe ontwikkelingsperpectieven. Een nieuwe invalshoek op het werk waar ik zo van hou.” De gesprekken waren verrassend, inspirerend en leuk en op 1 september mag ik beginnen. De eerste kennismakingsdag voor docenten is al geweest, en hoewel ik er nog geen dag ben geweest, voel ik me al reuze “onderdeel van”. Ik ben de boeken door aan het nemen, eens aan het bedenken hoe ik mezelf voor ga stellen en hoe we zoveel mogelijk nut, noodzaak en plezier met elkaar gaan combineren. Want je hebt maar een keer je studententijd in dit bestaan en daar moet je in mijn beeld echt alles uithalen, op vorm, op inhoud, op alles. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden, wat ik hen ga leren, wat zij mij gaan leren, wat we samen ontdekken en welke collega’s ik mag gaan ontmoeten. Het is dat ik nog een paar dingen moet doen, corrigeer: MAG doen voor klanten, want anders mag het van mij morgen 1 september zijn. Ik ben zo verschrikkelijk benieuwd! En dan mag ik al die andere dingen ook nog blijven doen: Europeana conferenties en andere zaken –waarover later meer. Want ook dat is weer genieten!

Ik kan u wel vertellen: hier zit echt de rijkste vrouw op aarde hoor!

Share Button

1 comment for “En dan komt de dag…

  1. 6 augustus 2014 at 11:12

    Hee Margo,

    Wat een mooie uitdaging! Wordt voor studenten en docent even inspirerend denk ik zo. Heel veel succes en vooral veel plezier.

    Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *