Programmamanager

Picture 35Programmamanager: Initiëren, structureren en organiseren van mensen, ideeën en organisaties richting tastbare, zichtbare, maatschappelijk relevante resultaten. Verbinden van strategisch denken met tactisch handelen en operationeel doen waarbij ik mij graag laat leiden door praktische wijsheid. Met natuurlijk de projectmatige driehoek tijd-geld-kwaliteit als onderlegger.

Soms heet dit programmamanagement. Voor een ander is het projectmanagement. Spin in het web komt ook voorbij. En olievrouwtje. Zoekt u zo iemand? Neem dan contact op om te verkennen of ik een oplossing voor uw vraag kan bieden.

Klanten: als programmamanager werk ik primair voor kennis gedreven organisaties en de GLAM sector, inclusief hun nationale en internationale koepelorganisaties. Ik opereer traditioneel waar het moet en kleur graag buiten de lijntjes waar het kan.

Gebieden waarin ik als programmamanager opereer: cultureel erfgoed en innovatie, (gender)diversiteit, educatie, ethiek (denk bijvoorbeeld aan: vrijheid, vriend- en vijandschap, autonomie, informed consent, museale ethiek), filosofische onderwerpen, (internationale) samenwerkingsverbanden, toekomstverkenningen, verbinding van geschiedenis met nu en straks, wetenschap, wetenschapscommunicatie.

 

Share Button