Congresmanager

Picture 31

Teamwork!

Strategische inzet.

Tactische invulling.

Operationele excellentie.

Gebouwd op die drie peilers verbindt een goed congres inhoud en vorm zodanig dat de gasten een werkelijke “meeting of minds and hearts” hebben. Gedreven door de inhoud ontwikkel ik in opdracht congressen, leid ik congres organisatoren op en manage ik het teamwork dat zorgt dat het congres er “staat” met indien nodig de juiste protocollaire begeleiding.

Van bijzondere prijsuitreikingen tot het ondertekenen van een Manifest in 36 talen, van een congres om samenwerking te katalyseren tot een internationaal congres in het buitenland of in Nederland en alles daar tussen in: ik doe het en geniet er intens van!

Ik organiseer voor en ontvang ministers-presidenten, Euro-commissarissen, ministers, directeuren, captains of industry en gepassioneerde professionals. Innovatief waar het mag, traditioneel waar het moet: congressen zijn altijd maatwerk, ieder verhaal is anders en moet anders worden verteld en vorm gegeven. Dat is precies wat dit werk zo enerverend en fantastisch mooi maakt!

Thema’s waar ik mee verbonden ben: cultureel erfgoed en innovatie, (gender)diversiteit, educatie, ethiek (denk bijvoorbeeld aan: vrijheid, vriend- en vijandschap, autonomie, informed consent, museale ethiek), filosofische onderwerpen, (internationale) samenwerkingsverbanden, toekomstverkenningen, wetenschap, wetenschapscommunicatie.

Klanten: ik werk voor primair voor kennis gedreven instellingen die op zoek zijn naar nieuwe wegen, kansen en mogelijkheden. Ik organiseer nationaal, Europees en internationaal. Ik werkte onder meer in Istanbul, Lissabon, Budapest, Arhus en Sydney. Tevens gaf ik event management en ontwikkelde het protocoldeel voor HBO3 bij Tio Amsterdam.

Nieuwsgierig of een congres een middel is dat uw doel dient? Neem gerust contact op.

Alvast een overweging: congressen zijn fantastisch. Organiseren is mijn passie, mijn lust, mijn liefde. Echter, zakelijk gezien: een congres is een krachtig middel met een substantiële personele en financiële inspanning die de nodige energie van een organisatie vraagt. Die inspanning moet zich tot het doel en de context verhouden. Ik adviseer regelmatig om een ander middel dan een congres in te zetten. Komen we erop uit dat een congres hét middel is, dan ben ik graag uw organisator!

 

Share Button